Press Clipping

Ljubav prema modi zove se NP Atelier

Blic - Online

Nadja Pavić kreatorka sa vizijom

U svojoj novoj kolekciji za proleće/leto 2021. modna kreatorka Nađa Pavić predstavlja prefinjenu estetiku i modele kojima dominiraju cvetni motivi, spektar boja i mirisi prirode.

Nađa Pavić diplomirala je dizajn u Beogradu. U modni svet ušla je pre više od pet godina. Dugogodišnju strast i ljubav prema modi izrazila je u svom već prepoznatljivom brendu NP atelier. Ovaj brend karakteriše autentičan dizajn koji se prilagođava kako dnevnom, tako i večernjem stilu.

– Osim što inspiraciju nalazim u modnoj industriji, inspiriše me priroda, kao i razne vrste umetnosti. Komadi koji krase NP atelier su svestrani i ženstveni sa akcentom na mešanje neobičnih tekstura stvarajući beskrajne kombinacije koje se mogu nositi tokom cele sezone, kaže modna dizajnerka Nađa Pavić. Pored svojih klasičnih (dugogodišnjih) modela, NP atelier svake sezone ukrase novi, jedinstveni modeli od svile, satena, lana, viskoze – istakla je Pavićeva.

U svojoj novoj DAISY kolekciji proleće/leto 2021. do izražaja dolazi prefinjena estetika koja se ogleda kako u materijalima, tako i u samom dizajnu. Jarkozelena, živopisna crvena i plava boja uravnotežene su neutralnim nijansama meda, peska i sunca – opisala je Nađa.

NP atelier je brend koji definitivno odgovara potrebama savremene žene slaveći njenu sposobnost istraživanja i kombinovanja.